H Underground Youth Orchestra με περισσότερα δώδεκα χρόνια ενεργή καλλιτεχνική παρουσία είναι μία από τις σημαντικότερες νεανικές συμφωνικές ορχήστρες στην Ελλάδα.

Από το 2016 δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, συνεργαζόμενη  με γερμανικά πανεπιστήμια και φορείς. Το 2019, μετά από τιμητική πρόσκληση, συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών Young Euro Classic, υπό την διεύθυνση του Christoph Eschenbach, πρόσκληση που δόθηκε για πρώτη φορά σε ελληνική νεανική συμφωνική ορχήστρα.

Στόχος της Underground Youth Orchestra είναι να προσφέρει σε νέους ταλαντούχους μουσικούς την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην ορχηστρική τέχνη συμμετέχοντας σε υψηλού επιπέδου συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με διάσημους μαέστρους και σολίστ. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα καλλιτεχνικής εξέλιξης των ταλαντούχων μελών της μέσα από την σολιστική εμφάνιση τους με την ορχήστρα και την συμμετοχή τους σε master classes με επιλεγμένους καθηγητές από την Ευρώπη.

Η UYO εξασφαλίζει την δωρεάν συμμετοχή των μελών της στα καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά της προγράμματα. Πιστοποιώντας την συμμετοχή των μελών της στις δράσεις της, συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω εκπαιδευτική εξέλιξη των ταλαντούχων μουσικών στο εξωτερικό.

Οι πρόβες της ορχήστρας γίνονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και συντονίζονται από την εκπαιδευτική ομάδα της ορχήστρας, η οποία εξασφαλίζει την υψηλού επιπέδου προετοιμασία.

Ιδρυτής, μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της ορχήστρας είναι ο Κώστας Ηλιάδης.

Εκτελεστικός Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Στάθης Καραπάνος.

Αποτελείται από τους διακεκριμένους καθηγητές με ενεργή δράση στις ορχήστρες:

Φράνς Σεστάνι
Φράνς ΣεστάνιΟρχήστα Academica
Υπεύθυνος καθηγητής εγχόρδων
Κώστας Σίσκος
Κώστας ΣίσκοςΚρατική Ορχήστρα Αθηνών
Υπεύθυνος καθηγητής χάλκινων πνευστών
Μιχάλης Ραμός
Μιχάλης ΡαμόςΚρατική Ορχήστρα Αθηνών
Υπεύθυνος καθηγητής ξύλινων πνευστών
Μαρίνος Τρανουδάκης
Μαρίνος ΤρανουδάκηςΟρχήστρα Ε.Λ.Σ.
Υπεύθυνος καθηγητής κρουστών

UYO Network

Η UYO εκτός από την καλλιτεχνική της δράση αναπτύσσει ένα σύνθετο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το UYO Network, με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση της ορχηστρικής τέχνης.

Δήμος Χαλανδρίου

Η UYO εκτός από την καλλιτεχνική της δράση αναπτύσσει ένα σύνθετο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το UYO Network, με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση της ορχηστρικής τέχνης. Καρπός αυτής της προσπάθειας είναι η ίδρυση της Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Χαλανδρίου, που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου.

Η UYO έχει συνεργαστεί με σημαντικούς μαέστρους

Μέσα στην δωδεκαετή παρουσία της ορχήστρας, η οποία ξεκίνησε από ένα υπόγειο (εξ ου και το όνομα της), η ορχήστρα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 90 συναυλίες στην Αθήνα, άλλες πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό. Η UYO έχει συνεργαστεί με σημαντικούς μαέστρους (Christoph Eschenbach, Justus Frantz, Garrett Keast, Stefan Geiger, Catherine LarsenMaguire, Mirian Khukhunaishvili, Αναστάσιο Συμεωνίδη, Μιχάλη Οικονόμου) καθώς και καταξιωμένους  ερμηνευτές (MariePierre Langlamet, Marisol Montalvo, Johannes Przygodda, Wolfgang Schröder, Στάθης Καραπάνος, Τριαντάφυλλος Λιώτης, Κατερίνα Χατζηνικολάου)

Masterclasses

Έχει διοργανώσει masterclasses με καταξιωμένους καθηγητές όπως  Οlga Ηoldorff-Μyriangou, Μartin Smith, Κατερίνα Χατζηνικολάου, Wolfgang Schröder, Joel Marosi, JanLuc Sperissen, Vilmos Olah.

Στο εξωτερικό

Στο εξωτερικό συνεργάστηκε και έδωσε συναυλίες  στο Πανεπιστήμιο του Tübingen, στο Βερολίνο στο Πανεπιστήμιο Τεχνών σε συνεργασία με το Julius Stern Institute καθώς και στο Mannheim.

Στις παλαιότερες εμφανίσεις της περιλαμβάνονται

Στις παλαιότερες εμφανίσεις της περιλαμβάνονται: Η συναυλία στην Αίθουσα του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το Κανάλι της Βουλής. Η συμμετοχή της στις εκδηλώσεις Αφής της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στην Αρχαία Ολυμπία. Η συμμετοχή της στις εκδηλώσεις “Η Νύχτα Μέρα” των εγκαινίων του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Η συμμετοχή της στην ηχογράφηση και το video clip του τραγουδιού “I Love Athens” με την Έλλη Πασπαλά. Η συμμετοχή της στον εορτασμό των 25 χρόνων από την Ένωση των δύο Γερμανιών, που οργανώθηκε από την Γερμανική Πρεσβεία. Συμμετείχε στις συναυλίες “Στον Κήπο του Μεγάρου 2016” που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής. Συμμετείχε στην συμφωνική σκηνική Μπαλάντα “Τραγουδώντας την Γέρμα” του F.G. Lorca, καθώς και στην παράσταση “LlawFall” σε σκηνοθεσία του Μάξιμου Μουμούρη, με μουσική Pink Floyd, στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης.

ο 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο CD

με τίτλο
“THE
UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA
LIVE”
με ζωντανές ηχογραφήσεις από συναυλίες που έχει δώσει η Ορχήστρα.

Greek Ambassador

Η Underground Youth Orchestra έχει την τιμή να υποστηρίζεται και να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα και κοινωφελή ιδρύματα του εξωτερικού. Μετά την ανακήρυξη της ορχήστρας ως Greek Ambassador από τον ΕΟΤ στην καμπάνια του για τον Ελληνικό τουρισμό το 2020,  τελεί και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Τις δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος στηρίζει σαν χορηγός επικοινωνίας η ΕΡΤ και το Τρίτο Πρόγραμμα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ UYO ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Οι εμφανίσεις

0
Συναυλίες Ελλάδα/εξωτερικό
0
Ηχογραφήσεις
0
Εμφανίσεις συνόλων ορχήστρας
0
Συμμετοχές σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα
0
Flash Mob
0
Τηλεοπτικά Αφιερώματα
0
Ραδιοφωνικά Αφιερώματα

Απήχηση

0
Θεατές
0
Ακόλουθοι στα social media
0
Νέοι σπουδαστές μουσικής έχουν συμμετάσχει στην ορχήστρα
0
μέλη της UYO σπουδάζουν στο εξωτερικό
0
Διεθνή βραβεία μελών της ορχήστρας

2022

  • Αύγουστος  Η Underground Youth Orchestra και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μάνχαϊμ στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
  • Ιούλιος  Συναυλία στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας», υπό την διεύθυνση του θρυλικού μαέστρου Christoph Eschenbach.
  • Mάιος  Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον  θρυλικό πιανίστα και μαέστρο Justus Frantz και τον διακεκριμένο Έλληνα πιανίστα Τριαντάφυλλο Λιώτη
  • Μάρτιος  Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την  Αμερικανίδα σοπράνο Μαρισόλ Μοντάλβο.

2021

 • UYO Oikonomou
  • Δεκέμβριος  Ηχογράφηση μουσικής του Λευτέρη Βενιάδη για την παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου “Αιολική Γη” του Ηλία Βενέζη.
  • Νοέμβριος  Ο μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου  διευθύνει την UYO στο Μέγαρο Μουσικής. Σολίστ ο βιολονίστας Wofgang Schroeder
  • Αύγουστος  Συναυλία στο Φεστιβάλ Ρεματιάς, σε συνεργασία με την Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου.

2020

  • Οκτώβριος Η μαέστρος Catherine Larsen-Maguire διευθύνει την Underground Youth Orchestra στο Μέγαρο Μουσικής
  • Απρίλιος  Στην περίοδο της καραντίνας η UYO δημιουργεί ένα βίντεο  με τίτλο Quarantine Days. Τα μέλη της UYO παίζουν από το σπίτι τους σαν ορχήστρα.
  • Φεβρουάριος.  Συναυλία της UYO στο Μουσείο Μπενάκη με τίτλο “Νέοι σολίστ – Νέοι συνθέτες”, στην οποία ταλαντούχα μέλη της παρουσίασαν κοντσέρτα
  • Ιανουάριος. Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Underground Youth Orchestra στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

2019

 • UYO
 • uyo-Ρεματιά
  • Οκτώβριος Η Underground Youth Orchestra συμμετείχε στην ηχογράφηση της μουσικής του Λευτέρη Βενιάδη για το θεατρικό έργο “Η μεγάλη πλατεία” σε  παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
  • Σεπτέμβριος Η Underground Youth Orchestra  στο Φεστιβάλ Ρεματιάς. Η Underground Youth Orchestra μέσα από το πρόγραμμα της UYO Network συνέβαλε καθοριστικά στην δημιουργία και ανάπτυξη της νεανικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου.
  • Ιούλιος  Η Underground Youth Orchestra  συμμετέχει στο Φεστιβάλ YOUNG EURO CLASSIC στο Βερολίνο! Για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας του Φεστιβάλ συμμετέχει Ελληνική νεανική ορχήστρα και μάλιστα σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην Ελλάδα υπό την διεύθυνση του μαέστρου Christoph Eschenbach και με σολίστ τον Στάθη Καραπάνο, φλάουτο και τον Τριαντάφυλλο Λιώτη, πιάνο.
  • Μάρτιος  Flashmobe  από την UYO  στον σταθμο μετρό Συντάγματος
  • Ιανουάριος Εορταστική Συναυλία στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο «Μικης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη

2018

  • Δεκέμβριος  Εορταστική συναυλία της Underground Youth Orchestra στο Μουσείο Μπενάκη
  • Δεκέμβριος Συναυλία με τα σύνολα μουσικής δωματίου της ορχήστρας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Μουσείου Μπενάκη
  • Σεπτέμβριος  Συναυλία στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
  • Σεπτέμβριος  Συναυλία στο Πανεπιστήμιο Τεχνών στο Βερολίνο
  • Αύγουστος  Συναυλία στην Πάρο στο Φεστιβάλ “Διαδρομές στην Μάρπησσα”
  • Ιούνιος  LLAWFALL: UYO meets Pink Floyd στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με τους Μάξιμο Μουμούρη και Άκη Σακελαρίου.
  • Μάιος   Η Underground Youth Orchestra ηχογραφεί για το άλμπουμ “Κάτι παράξενο” του Απόστολου Κίτσου και του Μιχάλη Καλογεράκη.
  • Μάρτιος  Ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από το Τρίτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, της κοινής συναυλίας που έδωσαν οι δύο νεανικές ορχήστρες στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής
  • Μάρτιος. Συνεργασία της UYO με την Julius Stern Orchestra , στο πρόγραμμα ανταλλαγής νεανικών ορχηστρών, που υποστηρίζει το Γερμανικό Υπουργείο Νεότητας.
  • Φεβρουάριος. Παρουσίαση –αφιέρωμα στην Ορχήστρα UYO από την εκπομπή διάλογος της ΕΡΤ3
  • Ιανουάριος Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της UYO στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

2017

  • Δεκέμβριος Εορτασμός των 5 χρόνων λειτουργίας της ορχήστρας με μια χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μουσείο Μπενάκη
  • Δεκέμβριος Στον πεζόδρομο της Αιόλου , κουαρτέτο της UYO συνοδεύει μουσικά εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων για την αναβάθμιση του εμπορικού τριγώνου Αθηνών.
  • Νοέμβριος Κουαρτέτο της The Underground Youth Orchestra συνοδεύει μουσικά εκδήλωση για τα 100 χρόνια της σχολής ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΕΜΠ , στην  Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
  • Νοέμβριος   Συναυλία της UYO στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, στο πλαίσιο του 1ου Chios Music Festival.
  • Νοέμβριος Τα έγχορδα της UYO  στην παρουσίαση του cd  «Κάτι παράξενο» των Κίτσου-Kαλογεράκη.
  • Οκτώβριος  Συναυλία της Underground Youth Orchestra  με αφορμή την Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας(27η επέτειος)
  • Σεπτέμβριος Συναυλία της ορχήστρας UYO στο φεστιβάλ Ρεματιάς με έργα Ρώσων και Σοβιετικών συνθετών.
  • Αύγουστος Συμμετοχή της ορχήστρας στο 4ο Θερινό Μουσικό camp στο Ρίο Πάτρας .
  • Αύγουστος  Μελωδίες στην πανσέληνο , η UYO με τον τενόρο Δημήτρη Πακσόγλου στο αρχαιολογικό μουσείο Πειραιά.
  • Αύγουστος  «H γοητεία της εφηβείας» Έλλη Πασπαλά και The Underground Youth Orchestra στο Διεθνές Φεστιβάλ Αίγινας .
  • Ιούνιος Επιστημονικά βραβεία Ιδρύματος Μποδοσάκη. Μέλη της Underground Youth Orchestra επενδύουν μουσικά την τελετή βράβευσης παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας.
  • Απρίλιος Music passport Συναυλία της Undrground Youth Orchestra στο Κεντρικό Κτήριο του Μουσείου Μπενάκη.
  • Απρίλιος  Την σύσταση Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου με το σύστημα “THE UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA NETWORK”

2016

  • Ιανουάριος  Η Underground Youth Orchestra στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
  • Φεβρουάριος Η παράσταση Γέρμα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
  • Φεβρουάριος Αφιέρωμα στην ορχήστρα στην τηλεόραση της ΕΡΤ
  • Ιούνιος  Η ορχήστρα στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει για πρώτη φορά το “I love Athens”
  • Ιούλιος Νύχτες Αλληλεγγύης “Tierra Arada” στο Ευριπίδιο Θέατρο  Χαλανδρίου με την συμμετοχή της Ελλης Πασπαλά.
  • Αύγουστος  Συναυλία της UYO με την Συμφωνική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου του Tübingen. υπό την διεύθυνση του μαέστρου Συμεών Ιωαννίδη
  • Σεπτέμβριος  Συναυλία στο πλαίσιο Ιατρικού συνεδρίου στο Θέατρο Δώρα Στράτου
  • Σεπτέμβριος  Συναυλία της Underground Youth Orchestra στο πανεπιστήμιο του Tübingen στην Γερμανία
  • Οκτώβριος  Συναυλία στην δεξίωση για την Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας στην Αθήνα «Ο πολιτισμός ως γέφυρα στις μεταξύ μας σχέσεις»
  • Δεκέμβριος  Συναυλία Μουσικής Δωματίου στο Μουσείο Μπενάκη
  • Δεκέμβριος  Μέλη της UYO συνοδεύουν στην Στοά του Βιβλίου την παρουσίαση του βιβλίου «Νίσυρος , η μουσική και τα τραγούδια της»
  • Δεκέμβριος  Συναυλία της  Underground Youth Orchestra. στο Μουσείο Μπενάκη

2015

  • Δεκέμβριος Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στον Δήμο Κηφισιάς.
  • Δεκέμβριος Ζωντανή αναμετάδοση εκτέλεσης μουσικών έργων από την Ορχήστρα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega στο Mega Channel.
  • Δεκέμβριος  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τίτλο “I Love Athens at Christmas time” στο Μουσείο Μπενάκη.
  • Οκτώβριος Κυκλοφορία του πρώτου CD της Ορχήστρας με τίτλο “The Underground Youth Orchestra Live”, με ηχογραφήσεις από συναυλίες που έχει δώσει η Ορχήστρα τα τρία τελευταία χρόνια.
  • Οκτώβριος Παρουσίαση από την Ορχήστρα με την Έλλη Πασπαλά του project “I LOVE ATHENS” στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
  • Οκτώβριος Συναυλία για τον εορτασμό των 25 χρόνων από την Ένωση των Γερμανιών
  • Οκτώβριος Παρουσίαση της Ορχήστρας και του “I Love Athens” στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega στο Mega Channel.
  • Σεπτέμβριος Φ.Γ.ΛΟΡΚΑ ‘ΓΕΡΜΑ’ Συναυλία στο Θέατρο Θανάσης Βέγγος στο Φεστιβάλ του Δήμου Κορυδαλλού
  • Σεπτέμβριος Φ.Γ.ΛΟΡΚΑ ‘ΓΕΡΜΑ’ Συναυλία στο Θέατρο Ρεματιάς (Πρώτη εκτέλεση) στο Φεστιβάλ Ρεματιάς του Δήμου Χαλανδρίου.
  • Αύγουστος Συμμετοχή της Ορχήστρας στο 2ο ΘΕΡΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ CAMP που διοργανώθηκε στο Porto Rio Village.
  • Αύγουστος Συναυλία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά στα πλαίσια Συνεδρίου που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού.
  • Ιούλιος “Μουσική του Νότου” Συναυλία με την Έλλη Πασπαλά στην Θήβα στα πλαίσια του Φεστιβάλ “Πινδάρεια 15”
  • Ιούνιος Συμμετοχή της Ορχήστρας στις εκδηλώσεις “Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ” στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.
  • Ιούνιος Συμμετοχή της Ορχήστρας σε συνεργασία με την “ΜΟΥΣΑ” ορχήστρα νέων Μεγάρου Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Συνέδριο για την Φιλανθρωπία που διοργάνωσε το ΙΣΝ.
  • Ιούνιος “Μουσική του Νότου” Συναυλία με την Έλλη Πασπαλά στην Τρίπολη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πελοποννήσου.
  • Μάιος Γνωριμία των μελών της Ορχήστρας με τους μουσικούς της Berliner Philarmonic και τον Μαέστρο Sir Simon Rattle μετά από πρόσκληση της Γερμανικής Πρεσβείας στο Ανοιξιάτικο κονσέρτο που έδωσαν στο Μέγαρο Μουσικής.
  • Μάιος  Ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση με την Έλλη Πασπαλά του τραγουδιού “I Love Athens”
  • Απρίλιος Συναυλία με Μουσική από τον κινηματογράφο στον πολυχώρο ΤΡΙΑΝΟΝ.
  • Μάρτιος  Συναυλία της Ορχήστρας με το έργο του συνθέτη Κ. Στεφάνου “Βάκχες-Ηρακλής-Αλέξανδρος” σε πρώτη εκτέλεση, στο Φεστιβάλ Δήμου Κηφισιάς “ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2015”
  • Φεβρουάριος Συναυλία με έργα Μουσικής δωματίου στο Ατελιέ της γλύπριας Ελένης Ποτάγα-Στράτου.
  • Φεβρουάριος Εκπαιδευτική Συναυλία στο σχολείο ACS
  • Ιανουάριος “Μουσική του Νότου” Συναυλία με την Έλλη Πασπαλά στο Ηράκλειο Κρήτης.

2014

 • UYO Masterclasses
  • Νοέμβριος Αφιέρωμα στην ορχήστρα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του ALPHA
  • Οκτώβριος  Η UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA στη  ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  Η Ορχήστρα μας, προσκεκλημένη απο την Βουλή των Ελλήνων, είχε την τιμή να συμμετάσχει στην εκδήλωση εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στις 24-10-2014 στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Ολομέλειας της Βουλής.
  • Οκτώβριος  Η ορχήστρα  συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Δικαίωμα τροφής- Ανάγκη αλληλεγγύης» παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με έργα από όλο το ρεπερτόριο της Ορχήστρας. Μαζί μας σε μια έκτακτη συμμετοχή η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
  • Σεπτέμβριος Μουσική του Νότου με την Έλλη Πασπαλά στο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς στα Μαινάνδρεια 2014.
  • Ιούλιος  P.I.G.S. Project με την Έλλη Πασπαλά πολυχώρος “Φουγάρο” Ναύπλιο με έκτακτη φιλική συμμετοχή της Μαρίας Φαραντούρη.
  • Απρίλιος  Μουσική από τον κινηματογράφο πολυχώρος “Τριανόν” Αθήνα

2013

  • Ιούλιος Παρουσίαση της ορχήστρας σε Μουσικό Camp του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου.
  • Μάρτιος  Anima Latina σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Βενεζουέλας στο Δήμο Μοσχάτου
  • Ιανουάριος Anima Latina Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός

2012

FESTIVAL-ANDRAVIDAS KILLINIS

Tempo di Samba

THE UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA

  • Ιούλιος Tempo di Samba Φεστιβάλ Κυλλήνης Ανδραβίδας
  • Αύγουστος  Tempo di Samba Φεστιβάλ Δήμου Λουτρακίου
  • Δεκέμβριος  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αίθουσα Πινακοθήκης Κουβουτσάκη

ΧΟΡΗΓΟΙ / ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ