φίλοι

Η συμμετοχή των παιδιών στην ορχήστρα γίνεται χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση. Η διαρκής εκπαίδευση τους, τα masterclasses καθώς και οι συναυλίες που διοργανώνονται απαιτούν μια σταθερή οικονομική υποστήριξη. Η λειτουργία της ορχήστρας βασίζεται και στην δική σας οικονομική στήριξη. Ακόμα και ένα μικρό ποσό μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της.

Μπορείτε να μας στηρίξετε οικονομικά με τους παρακάτω τρόπους:

  • Οnline χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal
  • Μέσω τράπεζας κάνοντας κατάθεση στον λογαριασμό GR 3601714420006442122293356 (Μουσική Έκφρασις) της τράπεζας Πειραιώς

υποστηρικτές

Η διαρκής εκπαίδευση των νεαρών μελών της ορχήστρας είναι ο μοναδικός τρόπος για να προσεγγίζεται με επαγγελματισμό η κάθε της εμφάνιση. Βοηθήστε μας να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε αυτό το απαιτητικό εκπαιδευτικό έργο. Μπορείτε να γίνετε τώρα σταθεροί υποστηρικτές μας , επιλέγοντας τη συχνότητα και το ποσό με το οποίο θέλετε να μας στηρίζετε σε σταθερή βάση (ελάχιστο ποσόν ανά έτος 50 €)

  • Δίνοντας πάγια εντολή στην τράπεζα σας, για αυτόματη μεταφορά με τη συχνότητα που επιθυμείτε (κάθε μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή ετήσια), το ποσό που επιθυμείτε από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό GR 3601714420006442122293356 (Μουσική Έκφρασις) της τράπεζας Πειραιώς
  • Μπορείτε να κάνετε πάγια μεταφορά από το λογαριασμό σας στο λογαριασμό της Μουσικής Έκφρασης μέσα από το Web Banking της τράπεζας σας. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε ενημέρωστε την Ekfrassis Productions στο τηλέφωνο 210 6201 246 για να παίρνετε συγκεντρωτική απόδειξη των δωρεών σας

χορηγοί

Η εταιρεία σας έχει πολλούς τρόπους να στηρίξει τη δράση μας. Στο πλαίσιο μιας εταιρικής συνεργασίας υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι υποστήριξης και έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε ανταποδοτικά οφέλη ανάλογα με το ύψος της συνεργασίας. Σκοπός μας είναι η συνεργασία μας να στηρίζονται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη επαγγελματισμό διαφάνεια και δέσμευση. Επιδιώκουμε η συνεργασία μας να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και να βασίζεται στην εταιρική σας ταυτότητα. Η εταιρική υποστήριξη μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Οικονομική υποστήριξη
  • Με την χορηγία σας σε υλικοτεχνική υποδομή της ορχήστρας
  • Με τη χορηγία σας σε είδος ή παροχή υπηρεσίας (μετακίνηση, διαμονή κλπ)

Επικοινωνία

Εmail: productions@ ekfrassis.gr
Tηλ: 210 6201246
Διεύθυνση: Παρθενώνος 1-3 & Τατοίου 122 Νέα Ερυθραία
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Εταιρικής Συνεργασίας: Κώστας Καμούδης

εθελοντές

Ο εθελοντισμός είναι σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας της λειτουργίας της ορχήστρας. Αναγνωρίζουμε τη σημασία μιας δυναμικής και αφοσιωμένης ομάδας εθελοντών. Οι εθελοντές μας συνεισφέρουν κυρίως σε θέσεις υποστήριξης διοργάνωσης συναυλιών ( ηχοληψία, βιντεοσκόπηση, φωτογράφιση, μοντάζ, δημιουργικό τμήμα,γραφιστικές τέχνες κλπ), στην φιλοξενία ξένων καλλιτεχνών, στην εκπαίδευση των νέων παιδιών, στην διοργάνωση σεμιναρίων σε διάφορα τμήματα κλπ. Προσπαθούμε πάντα να ταυτίσουμε τα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες και την εμπειρία των εθελοντών με τις ανάγκες της οργάνωσης και λειτουργίας της ορχήστρας.

Για να κάνετε αίτηση για εθελοντική εργασία στα γραφεία μας, στείλε ένα βιογραφικό στο productions@ekfrassis.gr βάζοντας στο subject τη λέξη «εθελοντική προσφορά».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας να υποστηρίξετε την προσπάθεια μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

ΧΟΡΗΓΟΙ / ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ