Φόρτωση Εκδηλώσεις

UYO MASTER CLASSES- VIOLIN MASTERCLASS

1-2 IOYNIOY-ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΟΚΙΜΩΝ 12

OLGA HOLDORFF

 

 

🎻MASTERCLASS Βιολιού 🎻

Η Underground Youth Orchestra συνεχίζοντας την εκπαιδευτική της δραστηριότητα, διοργανώνει masterclass Βιολιού με την διακεκριμένη βιολονίστα Olga Holdorff, ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου.

Το masterclass θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δοκιμών 12).

Η συμμετοχή για τα μέλη της UYO είναι δωρεάν!

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Η Όλγα Holdorff Μυριαγκού έχει παίξει μεταξύ άλλων στην ράδιο συμφωνική ορχήστρα NDR Elbphilharmonieστην Komische Oper Berlinστο κρατικό θέατρο Braunschweig, στην κρατική ορχήστρα του Ανόβερου, στην Συμφωνική Ορχήστρα του Βερολίνου, στην Συμφωνική Ορχήστρα του Βρανδεμβούργουστην Κρατική Ορχήστρα του Βρανδεμβούργου της Φρανκφούρτης (Oder), καθώς και διάφορες σχηματισμοί μουσικής δωματίου, συμπεριλαμβανομένου του Φεστιβάλ «Infektion!» για σύγχρονο μουσικό θέατρο στην Κρατική Όπερα του Βερολίνου, καθώς και με διάφορα σχήματα μουσικής δωματίου. Είναι μέλος του συνόλου LUX:NM για σύγχρονη μουσική. Συναυλίες την έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και στην Κίνα, την Κορέα και τον Καναδά, μεταξύ άλλων.

Έχει διδάξει μουσική για την Barenboim-Said-Foundation στην Παλαιστίνη αλλά και για το «El Sistema» στη Βενεζουέλα. Διδάσκει μαθητές από τα 14 της και φοιτητές από τότε που αποφοίτησε. Από το 2024 διδάσκει επίσης διαδικτυακά στην Κίνα.

Είναι συνιδρύτρια του Sebun Quartet και ιδρύτρια του μουσικού συνόλου Berlin Music Ensemble. Η ορχήστρα ειδικεύεται στις ηχογραφήσεις και τιμήθηκε από το Γερμανικό Βραβείο Δισκογραφικής Κριτικής «Preis der Deutschen Schallplattenkritik» στη λίστα του 2018 για την καλύτερη ηχογράφηση στον τομέα της κινηματογραφικής μουσικής.

Είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο στο ελληνικό νησί της Χίου.

Share This Story, Choose Your Platform!